Antiikkimessinkinen keittiön tehosteseinä

Tehosteseinän avulla saat korostettua kodin kauniita yksityiskohtia! Keittiön tehosteseinän sävyt on poimittu hanasta ja vetimistä.

Hempeä vaaleanpunainen


Tehosteseinä tuo oikeutta kauniille huonekaluille ja muille pintamateriaaleille. Tämän lastenhuoneen efekti on luotu valoa heijastavalla pinnoitteella.

Teippileikkejä

Nämä lastenhuoneiden tehosteseinät on toteutettu teippaamalla. Suunnittelutyössä osallistetaan myös perheen pienimmät. Toiveet kuunnellaan, tehdään luonnokset ja hyväksytetään huoneen asukkailla.

Rauhallinen harmaa

Tehosteseinä voi myös olla rauhallinen kodin hengen vangitsija. Tämän seinän pintaan on lisätty vaaleaa väriä elävöittämään pintaa.

Kalkkituotteet

Kalkkimaalit ja kalkkipinnoitteet ovat korkealaatuisia sekä luonnonmukaisia pinta- ja pinnoitemateriaaleja, jotka soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Kalkkia on käytetty ekologisessa rakentamisessa jo vuosituhansien ajan. Se on kestävä ja pitkäikäinen rakennusmateriaali, jonka tärkeät ominaisuudet kuten hengittävyys ja huonelämpötilan tasaaminen edistävät hyvinvointia ja terveyttä. Pinnan kuviointi jää aina tekijänsä näköiseksi. 

Kuvassa käytetty kalkkimaali on CeboArt Pintura. Pehmeän elävä ja sileä pinta sopii harmoniseen sisustukseen.

Vuoristomaisema

Lastenhuoneen tehosteseinän värit muuttuvat liukuvasti tummemmasta vaaleampaan luoden kauniin vuoristomaiseman. Tätä ideaa voi hyödyntää moneen seinämaalaukseen. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Hartsipinnoite

Hartsipinnoite on ekologinen ja sisäilmasertifioitu pinnoiteratkaisu, jolla saadaan aikaiseksi tyylikkäitä yksilöllisiä pintoja sisä- ja ulkotilojen seinä- ja lattiapinnoille sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin. Hartsilla saadaan aikaiseksi saumatonta ja elävää pinta, joka kestää elämää ja on helppo puhdistaa tavanomaisin pesuainein. Hartsipinnoite on antibakteerinen eikä ime itseensä kosteutta tai rasvaista likaa.

Nestemäinen kangastapetti

Nestemäinen kangastapetti on vesipohjainen, saumaton kuitutapetti, joka sopii loistavasti asuin- ja liikekiinteistöjen sisustukseen.

  • 100 % luonnollisia, biologisesti hajoavia
  • Ei sisällä keinotekoisia kemikaaleja
  • Myrkytön ja hajuton
  • Sisältävät vain luonnonkuituja sekä kierrätysmateriaaleja
  • Sopii kaikenlaisille pinnoille
  • Vesipohjainen
  • Tasapainottaa huonetilan kosteutta
  • Parantaa akustiikkaa ja vaimentaa ääntä

Käyttämieni nestemäisten kangastapettien maahantuoja on Suomen Betonileimasin Oy. Tapettivalikoimaan pääset tutustumaan klikkaamalla TÄSTÄ.

Belle Arti

Asennukset Belle Arti Oy:n maahantuomille tuotteille mm. kalkkimaalit ja -pinnoitteet sekä muut efektimaalit ja sisustuspinnoitteet.

"Belle Arti Oy maahantuo laadukkaita italialaisia pinnoitemateriaaleja. Valikoimastamme löytyy yksilöllisiä ja monipuolisia pinnoiteratkaisuja koteihin, julkitiloihin ja julkisivuihin.

Tuotteemme on valittu tarkoin. Valikoimamme keskittyy ekologisuuteen sekä käyttäjäystävällisyyteen ja innovatiivisuuteen. Tuotteemme edesauttavat myös rakenteiden kunnossa pysymistä. Tuotteemme ovat sisäilmasertifioituja ja liuotteettomia."

Belle Arti Oy:n verkkosivuille pääset klikkaamalla TÄSTÄ.

Novacolor

Novacolorin tuotteisiin pääset tutustumaan TÄÄLLÄ

"Novacolor Italia tunnetaan kansainvälisesti korkealaatuisten arkkitehtonisten pinnoitteiden ja sisustusmateriaalien valmistajana. Pinnoitteet sopivat klassisiin ja moderneihin kohteisiin. Nämä korkealuokkaiset sisustusmateriaalit valmistetaan tinkimättömällä italialaisella tyylikkyydellä ja laadulla. Novacolor sisustusmateriaalit erottuvat edukseen! Novacolor tuoteperhe tarjoaa laajan ja laadukkaan valikoiman sisustusmateriaaleja erilaisten sisustuksien laadukkaaseen ja erottuvaan viimeistelyyn. Monipuolisesta tuotevalikoimasta löydät varmasti jotain omaan makuusi ja sisustukseen sopivaa. Novacolorin tuotteiden upeat tuote-esitteet antavat inspiraatiota sisustamiseen. Novacolor on ehdottomasti tavallisuudesta erottuvien sisustusmateriaalien edelläkävijä!"

Fyysisiin tuotekarttoihin pääset tutustumaan kanssani. Varaa aika, niin suunnitellaan yhdessä tilaan upea efekti!