Tehosteseinät

Ruusukultainen wc:n tehoste

Tämän tehosteseinän idea sai alkunsa ruusukultaisista vetimistä ja hanasta. Jo valmiiksi kauniista wc:stä saatiin viimeistellyn näköinen pienellä vaivalla.

Raidat ovat metallinhohtoiset ja pohjavärinä käytetty mattaharmaata.


Antiikkimessinkinen keittiön tehoste

Tehosteseinän avulla saat korostettua kodin kauniita yksityiskohtia! Myös tämän keittiön tehosteseinän sävyt on poimittu hanasta ja vetimistä.

Hempeä vaaleanpunainen


Tehosteseinä tuo oikeutta kauniille huonekaluille ja muille pintamateriaaleille. Tämän lastenhuoneen efekti on luotu valoa heijastavalla pinnoitteella.

Rauhallinen harmaa

Tehosteseinä voi myös olla rauhallinen kodin hengen vangitsija. Tämän seinän pintaan on lisätty vaaleaa väriä elävöittämään pintaa.

Vuoristomaisema

Lastenhuoneen tehosteseinän värit muuttuvat liukuvasti tummemmasta vaaleampaan luoden kauniin vuoristomaiseman. Tätä ideaa voi hyödyntää moneen seinämaalaukseen. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Nestemäinen kangastapetti

Nestemäinen kangastapetti on vesipohjainen, saumaton kuitutapetti, joka sopii loistavasti asuin- ja liikekiinteistöjen sisustukseen.

  • 100 % luonnollisia, biologisesti hajoavia
  • Ei sisällä keinotekoisia kemikaaleja
  • Myrkytön ja hajuton
  • Sisältävät vain luonnonkuituja sekä kierrätysmateriaaleja
  • Sopii kaikenlaisille pinnoille
  • Vesipohjainen
  • Tasapainottaa huonetilan kosteutta
  • Parantaa akustiikkaa ja vaimentaa ääntä

Käyttämieni nestemäisten kangastapettien maahantuoja on Suomen Betonileimasin Oy. Tapettivalikoimaan pääset tutustumaan klikkaamalla TÄSTÄ.

Belle Arti

Asennukset myös Belle Arti Oy:n maahantuomille tuotteille mm. kalkkimaalit ja -pinnoitteet sekä muut efektimaalit ja sisustuspinnoitteet.

"Laadukkaita, italialaisia
pinnoitemateriaaleja

Belle Arti Oy maahantuo laadukkaita italialaisia pinnoitemateriaaleja. Valikoimastamme löytyy yksilöllisiä ja monipuolisia pinnoiteratkaisuja koteihin, julkitiloihin ja julkisivuihin.

Tuotteemme on valittu tarkoin. Valikoimamme keskittyy ekologisuuteen sekä käyttäjäystävällisyyteen ja innovatiivisuuteen. Tuotteemme edesauttavat myös rakenteiden kunnossa pysymistä. Tuotteemme ovat sisäilmasertifioituja ja liuotteettomia."

Belle Arti Oy:n verkkosivuille pääset klikkaamalla TÄSTÄ.